Logga in
svdanlenfifrdeisnoptrues

Minec Produktion AB

minecproduktionMINEC Produktion är sedan många år legoleverantör av mekaniska komponenter. Vi har lång erfarenhet av skärande bearbetning, fräsning, svarvning, svetsning samt gasskärning. Vi producerar allt från enstyck till serieproduktion och prototyper åt kunder i Norden och Europa. Våra produkter används bland annat längs järnvägen, inom förpackningsindustrin eller inom medicinska industrin. Vi åtar oss även att montera, prova och packa hela enheter samt delar.

Vi har en liten organisation vilket medför korta beslutsvägar mellan kund och produktion. Våra resurser består av moderna CNC-styrda och konventionella maskiner för skärande bearbetning. Vi arbetar med modern CAM-teknik.

Vår affärsidé är att med hög kompetens lösa våra kunders behov av tillverkning av mekaniska komponenter från prototyp till serier om tusentals enheter. Vi har hög kompetens, en bred verksamhet och är flexibla.

I Åtvidaberg finns vår ändamålsenliga anläggning på 2 000 kvm, som är helt anpassad för verkstadsindustrin. Här finns kontor, lager och produktion. Vår maskinpark och produktion är avgörande och därför satsar vi kontinuerligt på nya maskiner, nya verktyg och nya tillverkningssätt.

MINEC Produktion är med från idé till slutprodukt, vilket ger kunden kostnadseffektiva lösningar. Vår flexibla organisation ger korta beslutsvägar mellan kund och produktion. Kommunikationen mellan oss och kund är en viktigt förutsättning för att leverera en hållbar lösning. Vi är helt enkelt en legoleverantör att lita på.

ISO Certifierade

Besökare

Idag 61

Igår 39

Denna vecka 412

Denna månad 192

Alla 81181

Logga in